BATHMEN – Let op! Deze maand is de filmavond op een woensdag (i.v.m. de revue). In het kader van de Sinterklaas activiteiten in Bathmen verzorgt Cinebat een speciale filmvoorstelling in het Cultuurhuus Braakhekke. Dan zal namelijk de film ‘Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer’ worden vertoond.

In deze familiefilm (AL) is de tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden, gebeurt er iets verschrikkelijks. Tijdens een ritje buiten het kasteel het verliest Amerigo zijn magische hoefijzer. Het paard van Sinterklaas heeft geen normale hoefijzers, maar één gouden hoefijzer. Zonder dit magische hoefijzer kan Amerigo de daken niet op. Sinterklaas wil zijn Pieten niet ongerust maken en start samen met Bloem een zoektocht. Zouden ze het hoefijzer op tijd vinden of kan pakjesavond dit jaar niet door gaan…

Arrangement ‘Eten en Film’

Voordat de film begint kun je gebruik maken van het speciale Sinterklaaskindermenu (patat met frikandel of kroket). Hiervoor moet je je wel van te voren opgeven, maar wil je alleen naar de film, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wanneer: woensdag 21 november.

Kindermenu met filmticket: € 7,50 (start eten 17.30 uur).

Filmticket: € 5,00.

Start film Sinterklaas & het gouden hoefijzer; 18.15 uur.

Waar: Cinebat (Cultuurhuus Bathmen).

Kaarten zijn te koop bij het Infopunt Bathmen in het Cultuurhuus Braakhekke op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

De kassa is ook telefonisch te bereiken: 0570-542420 of via de website www.cultuurhuusbraakhekke.nl

Vorig artikelVogelshow Lettele – Heeten – Bathmen
Volgend artikelUnieke boottocht 1250 oudste inwoners van Deventer