DEVENTER – Het kan iedereen overkomen, ook jou en mij. De ziekte van Huntington, een mensonterende ziekte die qua symptomen een combinatie van Alzheimer, Parkinson en ALS lijkt. Onderzoek is nodig, veel onderzoek.
In week 3 (maandag 14 t/m zaterdag 19 januari 2019) heeft het Campagneteam Huntington een vergunning gekregen om in Deventer te mogen collecteren.

Om te collecteren zijn uiteraard collectanten nodig. Paul van de Groep is namens de stichting op zoek. “Wil jij een steentje bijdragen door een paar uurtjes of een paar avonden mee te lopen? Op deze manier help je mee in de strijd tegen deze vreselijke ziekte, die iedereen kan krijgen.
Dankzij de afgelopen acties van de stichting Campagneteam Huntington is er al geld opgehaald en met de collecte hoopt de stichting natuurlijk op een mooi bedrag, dat voor 100% naar onderzoek van de ziekte van Huntington gaat.”

Wil je mee collecteren? Meld je dan aan bij Paul van de Groep, telefoon 06-18995347 of via paulvandegroep47@gmail.com

Vorig artikelDe Deventer uitvaart inspiratiedagen
Volgend artikelPolitieagent van de sokken gereden in de binnenstad