DEVENTER – Wie nog kort geleden de Lebuinuskerk bezocht, heeft al een deel van de nieuwe verlichting kunnen bewonderen. De kroonluchters zijn voorzien van kaarslampen die niet van echt te onderscheiden zijn, en de gewelven worden prachtig uitgelicht. Het Deventer bedrijf E-Candle speelt daarmee een keer een thuiswedstrijd. Het zal niet verbazen dat de opbrengst van de jaarlijkse grote kerstmarkt in de Lebuinuskerk deze keer aan deze verlichting wordt besteed.

Van 13 tot en met 15 december bent u welkom in een warme en sprookjesachtig aangeklede kerk, met meer dan 70 kerstkramen die prachtige kerstartikelen in de aanbieding hebben. Traditioneel of juist eigentijds, er is voor ieder wat wils. Daarnaast zijn er muzikale optredens, demonstraties glühwein maken (en proeven!), een speciale kinderhoek, mooi ingedekte showtafels en natuurlijk mogen de traditionele kniepertjes niet ontbreken. Een paar vernieuwingen zijn er ook. Zo is er dit jaar o.a. een andere ingang, nieuwe routing in de kerk, een extra podium met livemuziek en een nóg hogere kerstboom. Alles om al helemaal in de stemming te komen voor de feestdagen!

Datum en tijd:
donderdag 13 december van 14.00-21.00 uur
vrijdag 14 december van 10.00-21.00 uur
zaterdag 15 december van 10.00-18.00 uur
Locatie: Grote of Lebuinuskerk (ingang aan het Grote Kerkhof 42, tegenover de Grote Poot)
Toegang: € 3,- (kinderen t/m 12 jaar gratis)
Meer info: www.lebuinuskerk.nl/kerstmarkt

Vorig artikelVrachtwagen ramt bedrijfsbusjes op afrit A1
Volgend artikelWeerbericht woensdag door Erwin Hoogenboom