Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/vhosts/hetdeventernieuws.nl/webspace/httpdocs/hetdeventernieuws.nl-wordpress/wp-includes/functions.php on line 6078 Kick-off ondernemersnetwerk ZP Deventer | Het Deventer Nieuws
dinsdag, 25 juni 2024

Kick-off ondernemersnetwerk ZP Deventer

DEVENTER – In Deventer start in de Gasfabriek een nieuw lokaal netwerk voor zelfstandige professionals: ZP Deventer. Het netwerk werkt op diverse manieren aan lokale en regionale belangenbehartiging en ontwikkeling van deze groeiende groep specifieke ondernemers.

Door de samenwerking met landelijk toonaangevende partijen, zoals ZZP Nederland, biedt ZP Deventer een onderscheidend concept. Een voor iedereen eenvoudig en toegankelijke professionalisering als ZP’er in Deventer. Er zal veel aandacht voor samenwerking zijn en voor het ontwikkelen en versterken van de eigen ondernemersvaardigheden.

Op dinsdag 13 november is de aftrap van ZP Deventer. Alle geïnteresseerden, en zeker alle zelfstandige professionals van Deventer zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan via www.zpdeventer.nl of via facebook.

Vorig artikelNet gekocht bootje vat vlam op IJssel bij Deventer
Volgend artikelOpnieuw pech voor Duitse vaarders: boot vast bij ingang jachthaven
error: Content is beschermd!!!