maandag, 27 mei 2024

Meer agenten in Deventer

DEVENTER – Overijssel krijgt 72 politiemensen erbij, dit maakte de politie vandaag bekend. Ook in Deventer komen er iets meer agenten bij. Afgelopen zomer maakte minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid bekend dat er geld besteed ging worden aan 1100 nieuwe agenten.

In de regio Deventer gaat het aantal fte’s van 167,8 tot 169,4. In Enschede komen de meeste agenten erbij, ongeveer 43. Het aantal agenten is gebaseerd op waar de agenten het meest nodig zijn, dit is zorgvuldig bekeken door de politie, de Burgemeesters en de provincie Overijssel.

Vorig artikelGetuigen gezocht: woninginbraak Fuseliersstraat te Schalkhaar
Volgend artikelStart-up “Proud Breast” uit Deventer één van de winnaars van 11e ASN Bank Wereldprijs
error: Content is beschermd!!!