COLMSCHATE – Marco Onderberg blijft ook volgend seizoen de hoofdtrainer van SV Colmschate ’33. In samenspraak met de technische commissie zijn het bestuur en Onderberg een contractverlenging van één seizoen overeengekomen. De 51-jarige oefenmeester uit Zwolle is bezig aan zijn eerste seizoen bij de formatie uit Deventer. Ook de assistent-trainer verlengde zijn contract met een jaar.

Ondanks dat de resultaten momenteel tegenvallen is voorzitter Peter Janssen tevreden over de samenwerking: “Vanwege de smalle selectie en vooral door de langdurige blessures van een aantal bepalende spelers staan we niet op de positie die we vooraf in gedachten hadden. We zijn echter tevreden over hoe Marco omgaat met de huidige situatie en we hebben er vertrouwen in dat we onder zijn leiding sportief betere tijden gaan beleven.”

Uit gesprekken bleek dat de technische staf graag verder wil bij de club. Ook de selectie is tevreden over de visie en werkwijze van Marco dus was contractverlenging een logisch vervolg.

Vorig artikelGraafmachine in brand gevlogen op de Vijfhoek
Volgend artikelZaterdag Internationaal schaatsen in De Scheg