DEVENTER – Het begint op te vallen: in en rond Deventer, Apeldoorn en Zutphen rijden steeds meer vrachtfietsen en elektrische bestelauto’s rond. Veel bedrijven zijn klaar met de klassieke bestelbus, die de lucht vervuilt en geluidoverlast veroorzaakt. De afgelopen periode stapten diverse ondernemers over op een vrachtfiets, e-bestelbus of fietskoerier. Velen van hen maakten gebruik van de logistiekacties van de Cleantech Regio. Heb jij ook genoeg van die vieze bestelbus? Kom dan op 6 december naar de ondernemersbijeenkomst in Zutphen.

 Van Circulus-Berkel tot Bloemsierkunst Flierman, van Gelre Apotheek tot Sparerib Express: allemaal maakten ze onlangs de overstap naar een duurzaam vervoersmiddel. En allemaal zijn ze razend enthousiast. Met een vrachtfiets of e-bestelbus kun je pakketten, maaltijden en andere goederen snel, schoon en efficiënt (laten) bezorgen. En dat niet alleen: ondernemers geven aan dat zo’n duurzaam vervoersmiddel enorm goed is voor je imago. Alle reden dus om de overstap serieus te overwegen. De logistiekacties van de Cleantech Regio, inclusief probeerweek en flinke korting bij aanschaf of lease, maken overstappen nu extra aantrekkelijk.

 De enthousiaste ondernemers delen graag hun ervaringen met collega-ondernemers. Op 6 december aanstaande vindt daarom tussen 14.30 uuur en 18.00 uur een ondernemersbijeenkomst plaats in Pakhuis Noorderhaven in Zutphen. Ieder bedrijf uit de Cleantech Regio, dat pakketten, maaltijden of andere goederen bezorgt of laat bezorgen, is van harte welkom voor een goed gesprek en een proefrit. We kijken onder meer naar relevante ontwikkelingen rond mobiliteit en transport en naar mogelijke oplossingen voor bedrijven. Kom ook!

Vorig artikelWeerbericht dinsdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelColumn Herman Bakker: Ik kan haar toch niet alleen laten?