maandag, 20 mei 2024

Openbare inschrijving voor bouw tankstation in Deventer

DEVENTER – De gemeente Deventer organiseert een openbare inschrijving voor een nieuw te ontwikkelen tankstation aan de Holterweg in Deventer. De nieuwe locatie maakt onderdeel uit van de nog in ontwikkeling zijnde ‘Leisurestrook Holterweg’. Naast het tankstation worden ook een restaurant en het sport- en speelcentrum gerealiseerd.

De tanklocatie zal door de gemeente Deventer worden verhuurd voor een periode van 20 jaar. De kavel heeft een grootte van 1.519 vierkante meter. Dit vermeldt Tankpro, het vakblad voor tankstations. Ook de toegezegde maatregelen van de inschrijver op het gebied van duurzaamheid worden meegenomen in de procedure. Zo ziet de gemeente Deventer graag dat op het tankstation ook snelladers voor elektrische auto’s worden geplaatst.

Voor de inschrijving is een biedboek samengesteld dat wordt ontsloten middels een digitale dataroom. De inschrijving sluit op 6 februari 2019. Voor het aanvragen van toegang tot de dataroom richt u zich uitsluitend per e-mail tot Wiebe Alzerda Winkel via alzerdawinkel@bzo-tankstations.nl. Meer informatie over deze inschrijving is ook te vinden op de site van BZO Tankstations.

Vorig artikelOfficiële Deventer Sinterklaas puzzelkrant is aangekomen
Volgend artikelWeerbericht woensdag door Erwin Hoogenboom
error: Content is beschermd!!!