DEVENTER – Het is alweer 6 jaar geleden dat één van de dochters van de Paul en Hedwig van der Valk de verlichting in de bouwkraan op de bouwplaats van het nieuwe hotel in Zwolle aan deed. Toentertijd ook op de bouw van Dura Vermeer Bouw Hengelo. Deze keer was het de beurt aan Kiki van der Valk om de verlichting in de bouwkraan aan te zetten. Nu op de bouwplaats van het Van der Valk hotel in Deventer.

Met een zwembad op de negende verdieping, 140 kamers en 338 parkeerplaatsen verrijst er een hotel van formaat langs de A1 bij Deventer. Zeker voor Deventer is het een hotel van ongekende proporties, die het aantal overnachtingen in de stad met één klap fors opschroeft. Het uitvoeringsteam van Dura Vermeer is nu aan het werk op de eerste verdiepingsvloer van het straks 18 meter hoge hotel. Vanaf de snelweg is de bouwplaats goed te zien. En daar werd gisteren een sfeervolle toevoeging aan gedaan. Vanaf de A1 bij Deventer is, dankzij de opvallende groengele verlichting, van kilometers ver al te zien waar het nieuwe hotel straks komt te staan.

Vorig artikelWoont de cliënt waar jij werkt of andersom?
Volgend artikelKlant loopt zonder te betalen Spar supermarkt uit