DEVENTER – Vrijdag 23 november vindt er bij ROC Aventus van 16:00-21:00 uur een Open Dag plaats. Als gevolg hiervan kan er morgenavond GEEN gebruik worden gemaakt van de parkeerplaatsen van ROC Aventus aan de Berkelweg door bezoekers van de wedstrijd Go Ahead Eagles – TOP Oss.

Bezoekers die met de auto naar de wedstrijd komen (en geen parkeerkaart hebben voor de parkeerplaatsen naast De Adelaarshorst) wordt geadviseerd om hun auto te parkeren in Q-Park De Boreel aan het Boreelplein 45. Vanaf daar is het een kleine tien minuten lopen naar stadion De Adelaarshorst.

Doordat de Open Dag van ROC Aventus de nodige extra verkeersdrukte met zich meebrengt, wordt voor een goede doorstroming van het verkeer eveneens geadviseerd om GEEN gebruik te maken van de tunnel onder het spoor bij de Veenweg. Bovendien dienen wedstrijdbezoekers rekening te houden met toezicht op en het bekeuren van foutparkeerders in de directe omgeving van het stadion.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u morgenavond een prettige wedstrijd toe bij Go Ahead Eagles – TOP Oss.

Vorig artikelGeen Black Friday, maar Green Friday bij “Het Goed”
Volgend artikelWinterse klanken in de Dorpskerk in Bathmen