DEVENTER – Nog minder dan een maand en dan is het weer zover: pakjesavond! Maar voordat het 5 december is, pakken we bij de Kidsclub van Go Ahead Eagles uit met een gezellig Pietenfeest. Dat belooft dus veel pepernoten, zoetigheid en ander lekker snoepgoed!

Het Pietenfeest vindt plaats op woensdag 28 november van 15:00-16:00 uur. Daar wil jij toch ook bij zijn? Kootje in ieder geval wel en hij hoopt jou deze middag uiteraard ook te ontmoeten in het supportershome.

Ben jij 7 jaar of jonger, lid van de Kidsclub en wil jij net als Kootje gezellig een uurtje feesten met de Pieten van Sinterklaas? Meld je dan vóór 20 november aan door een e-mail met je naam en leeftijd te sturen naar kidsclub@ga-eagles.nl.

Vorig artikelUnieke boottocht 1250 oudste inwoners van Deventer
Volgend artikelDumping bankstel en andere troep bij Frieswijk