COLMSCHATE – Op woensdag 21 november is er weer Samen Eten in De Kuip. Dit seizoen is Samen Eten & koken geheel vernieuwd: de gerechten worden allemaal in De Kuip bereid door biologische kok Koos Boertjens. Vindt u het leuk om mee te helpen en Koos te assisteren bij het koken, dan kan dit vanaf 16.00 uur. Op deze woensdag staat er stamppot rapensteeltjes met verse worst, jus en salade van wortel op het menu. En een heerlijk toetje: hangop met jam.Voor een kleine vergoeding kunt u samen met andere buurtgenoten genieten van een heerlijke maaltijd. Wat denkt u van een echte Hollandse stamppot in de wintermaanden, Indische nasi of mosselen met frites? Ook een toetje ontbreekt niet. Schuif gezellig aan en kom Samen Eten in De Kuip!

Samen Eten begint om 16.00 uur met het koken en het eten wordt rond 17.30 uur opgediend en kost € 7,50 per persoon. In verband met de inkoop van de ingrediënten, is vooraf opgeven wel noodzakelijk. Meldt u aan in De Kuip aan de bar of via de site www.de-kuip.nl Samen Eten wordt mede mogelijk gemaakt door de enthousiaste vrijwilligers van De Kuip en Koos Boertjens.

Vorig artikelFile op de A1 na aanrijding met vrachtwagen
Volgend artikelOfficiële Deventer Sinterklaas puzzelkrant is aangekomen