donderdag, 13 juni 2024

Schrijfwedstrijd leerlingen EHL voor jubilerend Praamstra

DEVENTER – In het kader van het 125-jarig jubileum van Boekhandel Praamstra is een schrijfwedstrijd georganiseerd onder de leerlingen van het Etty Hillesum Lyceum. Zondag 11 november gaan de 8 genomineerden hun verhaal voorlezen in de boekhandel waarna de winnaar bekend wordt gemaakt.

Leerlingen van Het Vlier, De Boerhaave, Het Corberic (vrijeschoolonderwijs) en Het Stormink schreven verhalen met als thema ‘Springlevend’. 

Een jury van Praamstra mensen en docenten Nederlands heeft de volgende leerlingen genomineerd: Lisa Nijhof, Fleur Hoveling, Barbara van der Sluys, Tess Schoemaker, Robin van Hoof, Fabienne Gerritsen, Jet Bakker en Trinity Groeneveld. De voorleesmiddag begint om 15.00 uur in de boekhandel.

Vorig artikelVanaf 2020 in avond en weekend mogelijk geen stadsbuslijnen meer
Volgend artikelZondag 9 december 2018 Wereldlichtjesdag 18.45 in zaal Braakhekke
error: Content is beschermd!!!