SCHALKHAAR – Bon Boys 1 versloeg zondag het sterke Schalkhaar in een boeiende confrontatie met 0-1. Het was de vijfde zege op rij. Vijf minuten voor tijd vond Mick Beusenberg de weg naar het doel en de gedeelde eerste plek op de ranglijst in de tweede klasse J.

In de eerste fase liet Schalkhaar zien dat het een van de betere teams is in de tweede klasse J. Bon Boys wil graag domineren en druk zetten, maar daar kwam de ploeg in de eerste 35 minuten niet aan toe. Zowel in de eerste als tweede helft waren er kansen voor Bon Boys (Milan Bultman en Mick Beusenberg) en Schalkhaar.

Vijf minuten voor tijd was er een kans voor de goed ingevallen Koen ter Hogt. Hij kwam alleen voor de doelman, maar die wist ten koste van een hoekschop redding te brengen. Uitstel van executie bleek. De corner van Milan Bultman werd half gemist door de doelman. Via Jeffrey Zijlstra kwam de bal bij Mick Beusenberg terecht en die wist wel raad met zijn buitenkansje: 0-1.

Vorig artikelNieuwbouw school en sporthal op Marke-Zuid
Volgend artikel’t Hof van Colmschate viert 90 jarig jubileum