zaterdag, 18 mei 2024
FOTO: Tess Schoemaker

Tess Schoemaker wint voorleeswedstrijd bij Praamstra

DEVENTER – Praamstra was zondag 11 november het podium van de Deventer voorleeswedstrijd. Van de negen voorlezers wist Tess Schoemaker de middag het meest succesvol af te sluiten.

De reden van de voorleesactie was vanwege het jubileum van boekhandel Praamstra. De boekenwinkel bestaat 125 jaar. De actie was alleen voor leerlingen van de Etty-scholen die gevestigd zijn in Deventer.

Een jury van Praamstra en docenten Nederlands had voor zondag de volgende leerlingen genomineerd: Lisa Nijhof, Fleur Hoveling, Barbara van der Sluys, Tess Schoemaker, Robin van Hoof, Fabienne Gerritsen, Jet Bakker en Trinity Groeneveld.

Vorig artikelElk kind een zwemdiploma
Volgend artikelSinterklaasintocht afterparty bij HEMA Deventer
error: Content is beschermd!!!