DEVENTER – De politie oost-Nederland heeft zondag veel bekeuringen uitgedeeld tijdens een alcohol- en verkeerscontroles. Tijdens deze controle heeft de politie een gestolen bromfiets in beslag genomen. De 15-jarige bestuurder is hierbij aangehouden. De gehele zondag werden er controles gehouden en dat leverde de volgende bekeuringen op:

Negeren roodlicht 2x
Niet dragen van autogordel 3x
Niet handsfree bellen 1x
Fietsverlichting 5x
Snelheid 9x (hoogste 84 bij 50)
Constructiesnelheid 2x (+WOK) Geen rijbewijs
Kentekenplaat niet zichtbaar 1x
personen vervoer in gesloten laadruimte
Rijden zonder verzekering 1x

Er werd onder andere gecontroleerd op de Leonard Springerlaan, Zweedsestraat, Holterweg, Snippelingsdijk en de Kazernestraat in Deventer. De politie heeft in totaal bij 1150 bestuurders een blaastest afgenomen.

Vorig artikelCursus snoeien van jonge hoogstamfruitbomen
Volgend artikelSinterklaas Schalkhaar wederom een succes