DEVENTER – Veteranen Deventer heeft de Vrijwilligersprijs ‘Nieuwkomer van het Jaar’ gewonnen op de Vrijwilligersavond van de Vrijwilligerscentrale Deventer en Gemeente Deventerin de Deventer Schouwburg!

De veteranen zijn natuurlijk heel trots dat zij deze prijs in ontvangst hebben mogen nemen! En ze doen het voor jullie, veteranen en thuisfront! Maar dit is natuurlijk een extra stempel op hun werk wat ze met alle liefde doen! Dat moge duidelijk zijn!  Ze streven ernaar dat straks elke inwoner van Deventer nog meer respect en erkenning en kennis heeft voor en over de veteranen van Deventer! Zij waren met nog 3 andere organisaties, die ook recent begonnen zijn, genomineerd in de categorie: Nieuwkomer van het Jaar.De genomineerden in deze categorie waren:

  1. Deventer Huisgenoten
  2. Stichting Jongeren net
  3. Vier het Leven
  4. Veteranen Deventer

Jan Jaap Kolkman (wethouder van de gemeente Deventer en tevens voorzitter van de jury) verloste hun van onze zenuwen en vertelde dat de jury voor ons, Veteranen Deventer, had gekozen als winnaar!

Vorig artikelBusje met bouwvakkers slaat over de kop op A1 bij Deventer
Volgend artikelUitgebrande auto in Lettele tijdens crossen