Vrijdagochtend is het een afwisseling van zon en lichte bewolking. De zwakke wind waait vanuit het oosten, de temperatuur ligt rond het vriespunt. Vrijdagmiddag is het zonnig met her en der wat lichte bewolking. De wind waait vanuit het oostnoordoosten en is zwak, de temperatuur is circa 6 graden.

In de nacht van vrijdag op zaterdag ligt de minimum temperatuur rond het vriespunt.

Zaterdag begint met nevel, de rest van de dag is het bewolkt en er valt af en toe een bui. De zwakke wind waait vanuit het oostnoordoosten, de temperatuur is circa 3 graden. Zondag is het een bewolkte dag met wederom kans op een bui. De temperatuur is circa 4 graden, de wind is zwak en waait vanuit het oostnoordoosten.

Vorig artikelWinterse klanken in de Dorpskerk in Bathmen
Volgend artikelSfeerverlichting binnenstad al getest