Op 7, 8 en 9 december 2018
VAASSEN – Ruim 30 jaar geleden ontstond een van de eerste Kerstmarkten in Nederland in Vaassen!  Nu is deze markt te vinden op het voorterrein van het kasteel de Cannenburch. Met een gemiddeld bezoekersaantal van 20.000 mensen zijn we uitgegroeid tot een mooie traditionele kerstmarkt met alleen kers gerelateerde artikelen en natuurlijk de nodige winterse drankjes en versnaperingen als glühwein en chocolademelk, cappuccino, poffertjes, oliebollen, ouderwets snoep en bonbons, bloedworst en balkenbrij.

Ongeveer 100 kramen en stands verwachten we dit jaar, dus veel te zien en bekijken! Hierin vind u een ruim aanbod aan producten die passen bij de koude wintermaanden en Kerst. Te denken valt aan sieraden, warme kleding, woon- en tuindecoratie, kaarsen, kerstkransen, kerststollen, vogeltaarten en kerstkaarten.

Natuurlijk ontbreekt de kerststal niet! De kerstman heeft een eigen huisje en hij loopt rond op het terrein met een kleinigheidje.

Op het nostalgisch podium treden regionale koren en muziekgroepen op.

Vanaf een uur of 4 tot aan sluitingstijd kunt u een lasershow bekijken op de gracht van het kasteel.

Het gehele terrein wordt sfeervol aangelicht en is bestraat en voor rolstoel toegankelijk. Het kasteel is met een trap te bereiken en ook geheel in Kerstsfeer. In de kelder bevindt zich een kleine horecagelegenheid.

OPENINSTIJDEN

Op vrijdag      7 december van 13.00-22.00 uur

zaterdag   8 december van 11.00-22.00 uur

zondag      9 december  van 11.00-19.00 uur.

Toegangsprijs markt vanaf 12 jaar is slechts € 2,=  Combikaart markt en kasteel is € 5,= vanaf 12 jaar.

Kijkt u gerust op onze site: www.kerstmarktvaassen.nl.

Vorig artikelVerdachte van Proosdij passage brand blijft langer vastzitten
Volgend artikelDrukke Sinterklaas intocht