DEVENTER – Op zondag 30 december komt de Dial Q Filmquiz naar filmhuis De Keizer. Met deze filmquiz kun je je kennis testen en genieten van een filmisch spektakel. Een ode aan de film aan de hand van spannende en maffe vragenrondes. Eerdere deelnemers zullen het beamen: dit is de leukste filmquiz van het oostelijk (én westelijk) halfrond. 

Hoe heet die ene acteur ook alweer? Welke films maakte die regisseur al eerder en welke titel had die ene klassieker nou ook al weer? Meedoen aan de quiz is minstens zo leuk als winnen. Moeilijk? Niet voor filmliefhebbers. Zelfs als je niks weet van film is het leuk. Ter voorbereiding zijn IMDb en (film)encyclopedieën handige informatiebronnen.

De filmquiz is een initiatief van Dial Q, een stel ervaren filmquizmakers uit Hoorn. De quiz start om 15.00 uur en duurt ongeveer 3 uur, inclusief prijsuitreiking. Speel alleen of in een team van maximaal 4 personen. Kaarten kopen en reserveren kan via www.filmhuisdekeizer.nl of aan de kassa. Entree: € 9,- per persoon (vriend € 7,-, onder 25 € 8,-, Cineville gratis).

Vorig artikelGooi vet en olie niet in toilet of gootsteen
Volgend artikelWeekend weerbericht