DEVENTER – Na bijna een kwart eeuw heeft Car Beauty Centre Bultman besloten om te stoppen met de autowasstraat activiteiten. Lang was hun wasstraat niet weg te denken uit het beeld van Deventer. Bultman’s Car Beauty Center heeft een rijke historie van vele mooie gebeurtenissen, en soms ook treurige momenten. Daar is er nu één bij gekomen, Car Beauty Center stopt!

Vrijdag 7 december zal de laatste dag zijn dat zij uw auto zullen wassen. Onderhandelingen met eventuele kopers om de wasstraat voort te zetten hebben niet tot een gewenst resultaat geleid, waardoor zij deze beslissing hebben genomen.

Het bedrijf is zich terdege bewust van het feit dat er klanten zijn die nog tegoeden hebben op hun abonnementen, zij hebben getracht hier een passende oplossing voor te vinden. Met collega wasstraat Matz Carwash is afgesproken dat u deze tegoeden bij de wasstraat van Matz normaal kan gebruiken tot het moment dat deze verbruikt zijn of eindigen.

De medewerker heeft tevens bij Matz Carwash een mooie uitdaging gevonden waardoor u het vertrouwde gezicht weer terug zult zien bij het wassen van uw auto. Hier zal hij u graag weer ontvangen met zijn bekende service en kwaliteit.

Het bedrijf gaat zich voornamelijk richten op wat zij altijd al gedaan hebben, namelijk het verhuren van auto’s, bedrijfswagens en vrachtwagens. Autoverhuur Bultman zal gewoon blijven bestaan en u bent ten alle tijden welkom bij één van onze vestigingen voor het huren van het bekende blauwe busje. Langs deze weg wil Bultman Autoverhuur iedereen bedanken voor het vertrouwen dat zij jarenlang uw auto’s mochten wassen.

Wij zien u graag weer terug bij Autoverhuur Bultman.

Vorig artikelWeerbericht maandag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelDiepenveen viert Kerst op 15 december