BATHMEN – De Stichting Bathmen Promotie organiseert op zondag 23 december samen met de Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek, dansgroep Battumse Venne en Carnavalsvereniging De Battumse Pompers weer de Herdertjestocht door het centrum van Bathmen. De organisatie wordt ondersteund door veel vrijwilligers van diverse verenigingen uit Bathmen.

De wandeling door het centrum van Bathmen kan gestart worden tot 17.00 uur in de dorpskerk in Bathmen (inloop vanaf 16.30 uur) en eindigt dit jaar op de Brink in Bathmen op en rond de ijsbaan van Carnavalsvereniging De Battumse Pompers. Deelname aan de Herdertjestocht is gratis. Deelnemers aan de tocht vertrekken in groepjes vanaf de Bathmense kerk. De bezoekers lopen door het centrum van Bathmen, waarbij onderweg op diverse plekken in het dorp het kerstverhaal wordt uitgebeeld met behulp van sketches, zang en muziek.

De organisatie nodigt alle deelnemers uit om aan het eind van de Herdertjestocht gezamenlijk op een sfeervol aangeklede Brink pannenkoeken te eten. De pannenkoeken worden gebakken door buurtvereniging De Oude Molen. De pannenkoeken kosten € 2 per stuk. De Battumse Pompers verkopen koek en zopie.
De pannenkoeken moeten van tevoren (t/m 22-12-18) besteld en betaald worden. Dit kan bij het Infopunt in Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen, waar u kunt pinnen of contant kunt betalen.

Samen zorgen we voor een gezellige start van Kerstmis 2018

Vorig artikelTop 200 stemweek bij Deventer Radio via stemformulier
Volgend artikelCOC Mannenavond – Men Meet Men op 14 december