BATHMEN – Maandag 24 december (kerstavond) de band Alive. Maak kennis met dit bloed fanatieke vijftal. Deze band die optreedt onder de naam Alive maakt van elke gelegenheid een onvergetelijk feest!Vol enthousiasme sleept deze band het publiek mee in een fantastische show. Nummers van onder andere Queen, Bon Jovi, The Stones en alles meer worden opgezogen in een grote tornado van muziek die over het publiek heen wordt geblazen. Alive heeft voor ieder wat wils dankzij een breed repertoire met muziek uit alle tijden denkbaar en vaak in een eigen jasje, dat maakt deze band zo bijzonder. Aanvang 21.00 uur. Gratis entree.

Dinsdag 25 december (Eerste Kerstdag) Livin’Room

Livin’Room is een semi-akoestische coverband, uit de mooie Achterhoek, die zich onderscheidt van de ‘standaard’ coverbands. Naast hun ludieke woonkamerconcept steken ze de nummers, uit hun brede repertoire, geheel in een eigen jasje of maken ze er leuke medleys van. Deze jongens creëren vol bloed, zweet en snaren, maar vooral met heel veel passie voor muziek, een supergezellige sfeer! Zo bestaat het podium onder andere uit kasten, vloerkleden, barkrukken en een grote handgeschilderde backdrop met een klok, een grote open haard en schilderijen van hun grote helden zoals Johnny Cash en Creedence Clearwater Revival. De muziek die Livin’Room dan ook ten gehore brengt stamt grotendeels uit de tijd toen ze zelf nog in vloeibare staat verkeerden. Hun slagzin is ook niet voor niets: “Resultaat van een goede opvoeding!”

Dus treedt binnen in de woonkamer en laat u verassen en verwennen met veelal prachtige versjes uit vervlogen tijden. Aanvang 21.00 uur en gratis entree!

Vorig artikelEn zo win je in eens 50.000 euro
Volgend artikelWeerbericht donderdag door Erwin Hoogenboom