DEVENTER – Donderdagavond 13 december geeft popkoor Prestige Deventer twee miniconcerten in Partycentrum de Horst. Na de succesvolle deelname aan het korenfestival in september en de viering van het 1-jarig bestaan in oktober, is het nu weer tijd om de nieuw ingestudeerde nummers ten gehore te brengen tijdens de miniconcerten.

Het popkoor, onder leiding van topdirigente Marjon Revet-Weerink, bestaat momenteel uit ruim 90 leden en wordt live begeleid door een professionele band. Elke donderdag wordt er enthousiast gerepeteerd, waarbij het plezier van het samen zingen van de nieuwste popsongs voorop staat.

Het eerste miniconcert op 13 december begint om 19:30 en is bijna uitverkocht. De tweede start om 21:00 uur, hiervoor zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar. Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.popkoorprestige.nl/concert-optreden. Via de website is het ook mogelijk om je aan te melden voor de proeflessen in januari. Je bent van harte welkom!

Vorig artikelNog geen locatie voor biomassacentrale Steenbrugge
Volgend artikelKoopavonden en koopzondagen op een rij