ZUTPHEN- Op 22 en 23 december 2018 organiseert Modelspoorclub de Blokkendoos een modelspoorbeurs in de Hanzehal te Zutphen onder de naam ‘Modelspoorbeurs Zutphen’. Met deze beurs willen wij weer onze passie tonen aan een groter publiek.

Het publiek kan tijdens dit weekend weer op een vrijblijvende manier kennis maken met de hobby. Diverse mensen en verenigingen laten hier hun modelspoorbaan en bouwsels zien. Ook tijdens deze beurs hebben wij veel standhouders waar mensen treinen en toebehoren kunnen kopen.

De jeugd heeft altijd onze aandacht gehad. Steeds meer zie je bij treinevenementen een kinderhoek waar de kinderen met veel plezier kunnen spelen met een treinbaan of onder begeleiding allerlei huizen en andere dingen kunnen maken.

Openingstijden beide dagen van 10 tot 16 uur.

Adres: Hanzehal Zutphen, Fanny Blankers Koenweg 2, Zutphen.

Entreeprijs: € 8, – voor iedereen vanaf 12 jaar (tot en met 11 jaar gratis onder begeleiding van een volwassene).

Voor meer informatie: http://www.modelspoorbeurszutphen.com

Kortom voor elk wat wils!

Met vriendelijke groet,

Modelspoorclub de Blokkendoos / Modelspoorbeurs Zutphen

Vorig artikelColumn Herman Bakker: First things first
Volgend artikelRondleidingen Centrum Moskee groot succes