DEVENTER – Op vrijdag 7 december 2018 omstreeks 20:30 uur heeft er op het fietspad bij de Nico Bolkensteinlaan ter hoogte van de verkeerslichten bij de Henri Dunantlaan te Deventer een straatroof plaats gevonden.

Het slachtoffer dat daar fietste is door 2 jonge mannen beroofd van zijn telefoon. Signalement van de 2 mannen, Man 1: blank, normaal postuur, tussen de 16 en 18 jaar oud, 1.80 tot 1.90 m lang, donkere stoffen broek en donkere jas met capuchon en een zwarte muts met hier over heen de capuchon van de jas. Man 2: blank, normaal postuur, tussen de 16 en 18 jaar oud, 1.80 tot 1.90 m lang, donkere broek met donkere stoffen jas tot op de heup met capuchon onder de capuchon kwam rood haar vandaan.

Heb je iets gezien of weet je hier meer van? Laat het de politie weten! Dit kan via 0900-8844.

Vorig artikelStart verkoop 8 woningen Dorpszicht Terwolde
Volgend artikelVan Mossel Kia wint award