DEVENTER – Maandagochtend rond 09.00 uur was er een aanrijding tussen een fietser en een witte auto op de kruising Rielerweg/Veenweg. De bestuurder van de auto is gestopt en daarna doorgereden. Wie heeft het kenteken van deze auto zodat de schade afgehandeld kan worden? Tips en informatie zijn welkom via 0900-8844

Tevens heeft Inge Westbroek, de moeder, een oproep op Facebook gezet.

Graag dit bericht delen als je in Deventer woont. We zijn op zoek naar de automobiliste die vanochtend rond 9.00 uur mijn dochter Floor Kanters van 15 jaar aanreed op de kruising van de Rielerweg en de Veenweg. Ook zijn we op zoek naar getuigen die dit ongeluk zagen gebeuren.

De automobiliste gaf onterecht geen voorrang, had pas door dat er iets aan de hand was toen ze mijn dochter raakte. Mijn dochter viel en haar fiets viel op haar. De fiets is total loss. Mijn dochter is beschadigd, maar lijkt er relatief goed vanaf gekomen. Ik ben nu nog op zoek naar deze automobiliste. De automobiliste (donker(half)lang haar, midden twintig, neuspiercing) reed in een kleine, witte auto (Citro├źn?) met een reclameteken op de achterkant. Ze is uitgestapt, maar heeft verder geen gegevens achtergelaten.

Wil de automobiliste mij bellen op 06-189 44 929? Alvast veel dank, met vriendelijke groeten, Inge Westbroek