SCHALKHAAR – Een plofkraak zorgde er eind oktober voor dat in Schalkhaar enige tijd geen geldautomaat beschikbaar was waar dag en nacht geld opgenomen kan worden.

Rabobank Salland sprak toen de intentie uit om op korte termijn in Schalkhaar een nieuwe automaat te plaatsen. Volgens Rabobank directievoorzitter Marco Dirksen is er binnen afzienbare tijd weer een automaat beschikbaar.

Marco Dirksen: ,,Gelukkig kon er in Schalkhaar vrij snel na de plofkraak wel weer geld opgenomen worden. We waren erg blij met de medewerking van Joffrey ter Horst om de geldautomaat in zijn Plus-supermarkt aan de Pastoorsdijk zoveel mogelijk beschikbaar te laten zijn. Na overleg met de betrokken partijen, waaronder de woningstichting als eigenaar van het pand, waren we er al snel uit dat we op dezelfde plek in het dorp een nieuwe automaat willen plaatsen. Inmiddels hebben we de opdracht voor de wederopbouw van het pand aan de aannemer gegeven en verwachten wij de automaat 1 maart aanstaande weer in gebruik te kunnen nemen.”

Vorig artikelVanavond wordt er weer gestrooid
Volgend artikelDeventer promotie prijs 2019 is voor Carlos van Dijk