DEVENTER – Werk jij in de IT of wil je erin werken? Kom dan op 7 februari in Deventer je hart ophalen aan de laatste trends en ontwikkelingen op DevCookie: hét nieuwe event voor ontwikkelaars, PO’s, UX’ers, scrum masters, testers en software-architecten. 

UX is een modewoord geworden en wordt vaak gezien als een magische zwarte doos om problemen op te lossen. Maar wat is UX nu echt? Daarover praat Serena Dorresteijn je bij in een inspirerende sessie. In een intensieve workshop door Marijn Huizendveld maak je kennis met event storming: een nieuwe methode binnen IT om klantvragen in kaart te brengen.

DevCookie is open en gratis voor iedereen die gek is van tech en IT. Je bent welkom op 7 februari vanaf 18.00 uur aan de Leeuwenbrug in Deventer, pal naast het station. We beginnen met een pizzaatje. Daarna volgen twee parallelsessies en workshops van ongeveer een uur. Om 22.00 uur sluiten we gezellig af. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt.

DevCookie is onderdeel van het initiatief Deventer Informatiestad en wordt georganiseerd door vier Deventer bedrijven: Drukwerkdeal.nl, ICT Group, Agrovision en Parantion.

Meer info? Check: http://dwd.li/devcookie

Vorig artikelHuis aan huis krant Deventer Nieuws vanaf deze week op vrijdagmiddag
Volgend artikelFinale Deventer Schoolschaaktoernooi