BUSSLOO – Aan het meer van Bussloo, gelegen in de Stedendriehoek tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen, opent Pitch&Putt Golf Bussloo vanaf februari haar eerste drie Escape Rooms. Naar verwachting worden er in het najaar nog eens vijf Escape Rooms geopend.

In februari worden de eerste drie Escape Rooms geopend: The Bom, The Jungle en Revenge of the General. De escaperooms worden, net zoals het populaire Lasergame: The Next Generation, door alle special effects totaal vernieuwend. Een aantal Escape Rooms kunnen wat betreft moeilijkheid worden aangepast voor gezinnen en zelfs puur voor kinderfeestjes (vanaf 10 jaar).

In 2005 is Pitch&Putt Bussloo begonnen met Pitch&Putt, het kortebaan golfen.  Naast Pitch&Putt kun je onder andere ook terecht voor: Minigolf USA, Voetgolf, Levend Tafelvoetbal, Elektrische Steps, Voetpool en Klootschieten. Vorig jaar is het spectaculaire Lasergame: The Next Generation hieraan toegevoegd en vanaf februari komen daar de Escape Rooms bij. Zowel in de zomer als in de winter kunnen gasten voor de leukste uitjes terecht op Bussloo!

Vorig artikelEHBO Lettele-Okkenbroek zoekt (dringend) nieuwe leden
Volgend artikelSchaatsnacht van Deventer gaat door.