DEVENTER – Gilde-Seniorweb Deventer houdt donderdag 17 januari weer een gratis inloopspreekuur. Van 13.30 tot 15.00 uur staan onze docenten klaar om vragen van bezoekers te beantwoorden.

Zoals altijd wordt het spreekuur gehouden in het leercentrum in Woon- en Zorgcentrum Humanitas, Balderikstraat 2a, Deventer.

Bij de docenten kan men terecht met vragen over een pc met Windows, met vragen over laptop, tablet (iPad, Samsung of andere Android-tablet) of smartphone. Het gaat dan om het beantwoorden van eenvoudige vragen, het geven van tips, kortom het oplossen van kleine problemen, die ongeveer 15 à 20 minuten in beslag nemen. Denk daarbij aan vragen over e-mail, internet, onderhoud, foto’s en tekst verwerken. Vergt het beantwoorden van vragen meer tijd, dan wordt de bezoeker verwezen naar de reguliere cursussen die eveneens in het leercentrum worden gegeven. Aan de hand van de vragen op het spreekuur bespreken we welke cursus het meest geschikt voor iemand is..

Stichting Gilde Deventer doet mee aan de Rechtop!-regeling. Het is mogelijk het cursusgeld te voldoen met coupons van Stichting2Gether.

Inlichtingen: tel. 06-2367 5365. Informatie is ook te vinden op de website www.gildedeventer.nl.

Vorig artikelExtra show voor De Dijk in het Burgerweeshuis op 11 juli
Volgend artikelWie maakt het verschil in Deventer?