BATHMEN – De Hanzestadband is een 21 koppige bigband met een uitgebreid repertoire in swing-, jazz-, Latinen bigbandnummers.

In 2018 is gekozen voor een unieke samenwerking met de regionaal bekende groep Switched. Wat het in 2019 zal worden is nog een verrassing. De Hanzestadband is een 21 koppige bigband met een uitgebreid repertoire in swing-, jazz-, latinen bigbandnummers. De band kent een blazerssectie bestaande uit saxofonisten, trombonisten en trompettisten. De ritmesectie bestaat uit een pianist, bassist, drummer en gitarist. De zangeres en zanger zorgen met hun unieke stemgeluid voor de vocale invulling van de zangnummers. De Hanzestadband en de jeugd bigband staan onder de bezielende leiding van Arjan

Vorig artikelBoyband The Fource opent de Paaskermis
Volgend artikelChristenUnie wil inzicht in risico’s lening GA Eagles