DEVENTER – Deze week ontvangt u weer wekelijks het Deventer Nieuws. De uitgever van de krant, Mediaburo Schoppema, heeft in de kerstvakantie besloten om van drukkerij te wisselen. Drukkerij Hoekstra uit Emmeloord is de drukkerij die vanaf heden alle kranten gaat drukken. De papierkwaliteit van de kranten is verbeterd. “het papier is witter en gladder”, aldus Jeroen Schoppema. We zijn trots dat onze krant een nog mooiere uitstraling heeft. Op 52 gram papier drukken is sowieso altijd al bij onze kranten. Andere huis aan huis kranten drukken op 42.5 gram papier. Dat hoor en zie je tijdens het bladeren. Vanaf week 6 gaat er nog iets veranderen. Wat dat is lees je volgende week in de krant.

Vorig artikelDeventer Evenementenkalender 2019
Volgend artikelInloopavond dyslexie in het voortgezet onderwijs