DEVENTER – Hoogbegaafd en een middelbare school kiezen. Dat is niet makkelijk. Welke school heeft ervaring met onderpresteren of met jonge versnelde leerlingen? Wat voor aanvullende onderwijsprogramma’s zijn er? Om ouders en kinderen te helpen organiseert HORDe op donderdagavond 10 januari 2019 een scholenavond.

Tijdens deze avond zijn middelbare scholen uit Deventer, Holten, Zutphen, Apeldoorn en Zwolle aanwezig. Alle scholen vertellen in een korte presentatie over het aanbod voor hoogbegaafde leerlingen. Daarna is er tijd om bij de informatiemarkt met de scholen in gesprek te gaan.

Vanuit de middelbare scholen zijn leerkrachten en leerlingen aanwezig die vragen kunnen beantwoorden. Alle ouders en kinderen krijgen aan het begin van de avond een handig overzicht waarmee in een keer het aanbod van alle scholen te vergelijken is.

Op donderdag 10 januari staat vanaf 19 uur de koffie en thee klaar in Kindcentrum Borgele aan de Groenewold 186 in Deventer. De presentaties beginnen om 19.30 uur. Vooraf opgeven is niet nodig. In verband met de hoge opkomst in eerdere jaren wordt iedereen verzocht om alleen kinderen mee te nemen die in groep 7 of 8 zitten.

Vorig artikelMini-Elfstedentocht in Deventer
Volgend artikelFilmhuis de Keizer breekt wederom bezoekersrecord