DEVENTER – Eerder dit seizoen, zondag 18 november 2018. Maar liefst duizend Eagles-supporters bevolken het uitvak in De Grolsch Veste om getuige te zijn van FC Twente – Go Ahead Eagles. Hun support blijkt niet voor niets te zijn. Door een doelpunt van Jaroslav Navrátil in de blessuretijd van de eerste helft wint Go Ahead Eagles met 0-1. Zwaarbevochten, maar daardoor niet minder verdiend en drie heerlijke punten!

Op zondag 24 maart 2019 staat de Overijsselse derby tussen Go Ahead Eagles en FC Twente opnieuw op het programma. Dit keer in Deventer. Een veelvoud van de duizend supporters die eerder naar Enschede afreisden, staat dan in De Adelaarshorst massaal achter Go Ahead Eagles. When thousands come as one!

Aanstaande maandag (21 januari 2019) gaat om 13:00 uur de kaartverkoop voor Go Ahead Eagles – FC Twente van start. Kaarten voor de Overijsselse derby zijn online of in de Fanstore van Go Ahead Eagles verkrijgbaar. Er kan per (S)CC één toegangskaart worden gekocht.

Vorig artikelEvensong Colmschate in Ichtuskerk
Volgend artikelTwee peperdure bolides gaan in vlammen op