DEVENTER – Het bestuur van PlusOV heeft wethouder Martijn Hospers (Hattem) op 20 december verkozen tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Nathan Stukker (Apeldoorn) op, die begin juli aantrad. De bestuurswissel vindt plaats omdat de gemeente Apeldoorn vanaf augustus 2019 zelf het routegebonden vervoer gaat uitvoeren.

“Nathan Stukker heeft de voorzittersrol prima vervuld,” aldus Martijn Hospers. “Maar nu de gemeenten Apeldoorn, Deventer en Zutphen zelf hun routegebonden vervoer gaan organiseren, is het logischer om een voorzitter aan te wijzen uit één van de 6 gemeenten, die voor zowel het routegebonden als vraagafhankelijk vervoer bij PlusOV blijven.” Het PlusOV-bestuur gaat zich de komende maanden verder buigen over de ontwikkelingen van onder meer de nieuwe aanbestedingen van het vervoer, kostenbeheersing, het verbeteren van de bedrijfsvoering en het leerlingenvervoer voor het seizoen 2019/2020 in de gemeenten Brummen, Epe, Hattem, Heerde, Lochem en Voorst.

Vorig artikelWinnaar Brink tot Brinkloop wederom Tim Bolink
Volgend artikelBoerenkooltoernooi VV Diepenveen op 12 en 13 januari