DIEPENVEEN – Alle leerlingen van OBS Slingerbos gaan vanochtend, vrijdag 25 januari, schaatsen, glijden en sleeën op het natuurijs van de Diepenveense ijsbaan, met dank aan de Diepenveense IJsvereniging de Molenkolk, zo meldt dorpspleindiepenveen.nl

Donderdag 24 januari heeft OBS Slingerbos contact opgenomen met de ijsmeesters van de Diepenveense IJsvereniging de Molenkolk. Met een aantal vorstdagen en -nachten achter de rug, ging de schaatsbaan gistermiddag voor het eerst dit jaar open. Het is flink wat jaartjes geleden dat de mogelijkheid er was om met alle schoolkinderen te schaatsen op natuurijs, dus wil de school hen deze unieke gelegenheid niet onthouden.

IJsbaan speciaal in de ochtend op voor De Slingerbos
De ijsbaan, gevestigd in het weiland aan Schapenzandweg 13, gaat speciaal voor de dorpsschool vanaf 10.30 uur open, zodat eerst de kleuters en daarna de grotere groepen lekker kunnen schaatsen, glijden en sleetje rijden. De school zorgt uiteraard ook voor koek en zopie voor iedereen. Voor de kinderen een unieke ervaring! (Bron: dorpspleindiepenveen.nl)

Vorig artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelJan Jaap Kolkman treedt terug als wethouder