SCHALKHAAR – De elektronicaformules Euronics en Electro World gaan gezamenlijk verder als Electro World. Rookes Rietman aan de Oerdijk 23 wordt hierdoor onderdeel van de grootste elektronica formule in Nederland en krijgt een geheel nieuw jasje!

Dit betekent een volledig vernieuwde uitstraling, waarbij de kwaliteiten van deze ondernemer centraal blijven staan. ,,Door deze vernieuwing kunnen we onze klant nog beter van dienst zijn”, zegt Richard Rietman. ,,We hebben een uniek en gevarieerd assortiment, een zeer hoog kennisniveau en onze service en reparatiedienst is excellent. Onze medewerkers zijn erg trots op deze verandering. We heten iedereen van harte welkom in onze vernieuwde winkel.” 

,,Het logo van Electro World is echt een kwaliteitskenmerk. Als zelfstandig ondernemer zijn wij er trots op dat we al jaren de kwaliteit van onze service zo hoog kunnen houden. Mede door de ondersteuning van Electro World ten aanzien van assortiment en opleidingen. Binnenkort herkent de klant ons aan het nieuwe Electro World logo met de naam op de gevel van onze winkel, onze auto’s en natuurlijke de folder die u regelmatig in de bus gaat vinden”, vervolgt Richard. 

Op donderdag 31 januari 2019 wordt de winkel met de nieuwe uitstraling feestelijk heropend. Daarbij is iedereen van harte welkom. Profiteer daar natuurlijk ook een week lang van bijzondere aanbiedingen. Electro World Rookes Rietman in Schalkhaar is gevestigd aan Oerdijk 23. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. (Bron: Schalkhaar.nu) 

Vorig artikelRode Kruis Deventer zet vrijwilligers in het zonnetje
Volgend artikelScooterrijder slaat fietser in gezicht