DEVENTER – Nieuwe techniek heeft ons land door de eeuwen heen meer welvaart en welzijn gebracht, maar telkens ook voor problemen gezorgd. Kunnen we uit de aanpak van die problemen in het verleden iets leren over hoe we nu de balans tussen welvaart en duurzaamheid moeten vinden? Techniekhistoricus Harry Lintsen komt er op woensdag 9 januari over praten in het Science Café. Traditiegetrouw verzorgt de Deventer singer-songwriter Martin van de Vrugt de live muziek in het eerste Science Café van het nieuwe jaar.

Het Science Café is zoals altijd in het Burgerweeshuis. Zaal open vanaf 19.30 uur. De lezing begint om 20.00 uur. Om 21.00 uur is er een pauze van een kwartier, waarna de bezoekers onder leiding van James van Lidth de Jeude tot 22.00 uur kunnen discussiëren met de spreker. De toegang is gratis.

Vorig artikelGrote kerkhof vanaf heden autovrij
Volgend artikelAchtervolging in Deventer door Politie