DEVENTER – ‘Die had ík zelfs gescoord!’ Deze veelgehoorde kreet klinkt regelmatig op de voetbaltribunes in heel Nederland (en dus óók in De Adelaarshorst) wanneer spelers oog in oog met de doelman géén doel treffen. Is het de druk van een vol stadion die voetballers op het moment suprême soms doet verkrampen? Aanstaande vrijdag krijg jij de kans om tijdens de rustactiviteit van Go Ahead Eagles – FC Eindhoven te ervaren hoe het voelt om in een volle Adelaarshorst alleen op de doelman af te gaan.

Vier supporters (die elk één tribune in De Adelaarshorst vertegenwoordigen) gaan vrijdag in de rust van Go Ahead Eagles – FC Eindhoven vanaf de middellijn op doelman Daan Broere (Go Ahead Eagles Onder-19) af. Wie het vaakst scoort, kroont zich tot ‘koning shoot-out’ en wint niet alleen een mooie prijs voor zichzelf, maar ook voor vijf supporters op zijn of haar tribune!

Wil jij de B-Side, IJsseltribune of hoofdtribune vertegenwoordigen? Meld je dan aan door een e-mail met je naam, leeftijd, tribune en telefoonnummer te sturen naar info@ga-eagles.nl o.v.v. ‘Die had ik zelfs gescoord’ (minimumleeftijd: 14 jaar). Donderdagmiddag worden de deelnemers bekendgemaakt op Twitter.com/GAEagles. De Leo Halle tribune wordt vrijdag vertegenwoordigd door Tim van Laarhoven, die op zaterdag 2 februari gaat trouwen en dus vrijdagavond zijn laatste wedstrijd als vrijgezel beleeft!

De voorlopige tussenstand van de rustactiviteiten dit seizoen:
1. Leo Halle tribune en B-Side (beide 3x winst)
3. IJsseltribune (1x winst)
4. Hoofdtribune (0x winst)

Grote vraag is dan ook: wie helpt de hoofdtribune van ‘de nul’ af? (Bron: GA-Eagles.nl)

Vorig artikelÖzcan Akyol wint prijs voor radioprogramma ‘Onze man in Deventer’
Volgend artikelOud GAE speler tekent bij Paris Saint Germain