DEVENTER – De Bibliotheek Deventer aan de Stromarkt is genomineerd voor de titel Beste Bibliotheek 2019. Wethouder Carlo Verhaar brengt op vrijdag 1 maart om 15.00 uur zijn stem uit. De hele maand maart kan er gestemd worden op de genomineerde bibliotheken.

De Bibliotheek Deventer en al haar medewerkers en vrijwilligers zijn trots op de nominatie, nog geen half jaar na de opening. Wij kunnen alleen écht de beste worden samen met alle Deventenaren. Wij roepen hen de komende maand niet alleen op om hun stem uit te brengen, maar ook om samen met ons de bibliotheek nog verder vorm te geven. Mediaburo Schoppema uit Deventer zal in maart een extra bibliotheek krant uitgeven voor dit heugelijke feit.

Vorig artikelOpen Poker toernooi in ’t Hof van Colmschate
Volgend artikelWeerbericht donderdag door Erwin Hoogenboom