BATHMEN – Het leven valt niet altijd mee. Zeker als je heerlijk wilt genieten van je oude dag in een prachtig verzorgingstehuis. Want als de regering besluit om extra bezuinigingen door te voeren en kortingen op de pensioenen gaat toepassen. Dan zitten er geen vakanties meer in voor de oudjes. En als de directeur ook nog besluit om de eigen bijdrage voor het tehuis te verhogen is de maat vol voor Willem, Katrien, Albert en Matthieu. Maar wat kunnen deze 70-plussers hier tegen doen? Ze maken een plan om aan geld te komen. En om de aandacht van de directeur en het personeel af te leiden wordt de aandacht voor elkaar steeds heftiger. Dit tot groot ongenoegen van de directeur, hij wordt er helemaal gek van en dreigt met maatregelen. Maar ‘de bende van vier maal zeventig’ is niet voor één gat te vangen. Al zit er soms wel een luchtje aan……

Toneelgroep Loo en Omstreken gaat bovenstaand toneelstuk ten tonele brengen. Het belooft een hilarische opvoering te worden. De uitvoeringen zijn op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari 2019, om 20.00 uur in Cultuurhuus Braakhekke. Kaarten in de voorverkoop bij het Info Punt in Cultuurhuus Braakhekke. Op zaterdagmiddag 9 februari is er een voorstelling speciaal voor alle 65-plussers, welke aanvangt om 14.00 uur en vrij toegankelijk is. De zaal is een half uur voor aanvang geopend.

Via facebook kunt u de ontwikkelingen volgen van deze gezellige toneelclub uit Loo en Omstreken.

Vorig artikelHeeft McDonalds Deventer deze week wel Kipnuggets?
Volgend artikelWeerbericht maandag door Erwin Hoogenboom