DEVENTER – Rene en Claudia Pruisscher uit Deventer zijn sinds 1 januari de nieuwe uitbaters van de Longhorn in Wijhe. De horecazaak gaat met ingang van 7 februari verder onder de naam Bij ONS Wijhe. Tot en met 10 februari is er een feestelijk openingsweekend.

Rene en Claudia, broer en zus, hebben de voormalige Longhorn overgenomen van Sander Schutte. Die helpt het tweetal nog een tijdje achter de schermen. Zo staat hij ook klaar tijdens carnaval. “Want dat feest is voor ons nog onbekend”, vertellen Rene en Claudia, die overigens ook al sinds 2016 restaurant/snackbar Bij ONS op camping Krieghuusbelten exploiteren. “Daar bedienen we in de zomer met een team van twintig personen de gasten van de camping en verzorgen we feesten en partijen voor jong en oud. Sinds 2017 hebben we ook een cateringtak en kunnen we dus complete feesten verzorgen op locatie.”

De voorzaal van Bij ONS Wijhe krijgt weer een restaurantfunctie (voor de donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag). “We willen graag dat onze gasten genieten van goed eten tegen een betaalbare prijs”, vertellen de twee. “Ook de kleine kindjes nemen we hierin mee. We hebben als campingrestaurant veel ervaring met jonge gezinnen en houden van het bruisende in ons restaurant.”

In de industriële middenzaal en grote feestelijke achterzaal zullen met name vergaderingen, lezingen, feesten en partijen plaatsvinden. Die kunnen gecombineerd worden met een lunch of diner. Daarnaast verzorgt Bij ONS Wijhe ook feesten en partijen op locatie. Rene en Claudia maken gebruik van de diensten van diverse lokale leveranciers. Reeds geboekte feesten en partijen bij de Longhorn blijven uiteraard gewoon staan. (Bron: Salland Centraal)

Vorig artikelFietsen rondom Deventer
Volgend artikelChoral Evensong in Klooster Nieuw Sion