HARFSEN – In Dorpshuus Hoeflo wordt op zondag 17 maart 2019 van 10.00 uur tot 16.00 uur een hobbybeurs georganiseerd. Na het succes van vorig jaar hebben hobbyisten extra veel belangstelling en hebben we nu een tweede zaal helemaal kunnen vullen. In de zalen is te zien hoeveel mensen er met hun verschillende hobbies bezig zijn en tevens is er de mogelijkheid voor volwassenen en kinderen om een workshop of make and take te volgen.

De organisatie, die dit voor de derde keer verzorgt, heeft een groep enthousiaste hobbyisten uit Harfsen en de regio verzameld. Er is een breed aanbod van creativiteit te zien: zoals o.a. brushlettering, honingproducten, figuurzagen, porselein, glittertatoes, bloemstukken, bijzondere kadoos van papier, kaarten, omslagdoeken, creaties van wol, stof, sieraden, etc. kortom teveel om op te noemen. Verder is er ook gelegenheid om benodigdheden te kopen. Het is de moeite waard!

Laat u verrassen, wij nodigen u uit een kijkje te komen nemen. We zien u graag tussen 10.00 – 16.00 uur in Dorpshuus Hoeflo, Hulstweg 4-6, 7217 SZ Harfsen, voor informatie 0573-431252 (Aartje-Harfsen).

De toegang en parkeren is vrij.

Vorig artikelGeen aangifte tegen Deventer college vanwege lekken evenement
Volgend artikelBrinkgreverweg gaat bijna half jaar op de schop