Service staat hoog in ’t vaandel in de gezellige winkel van Jeanet. “Níét vier bruiden op een rij die aan het passen

zijn… we geven je graag persoonlijke aandacht en we maken dan ook maar één afspraak per dagdeel. Ook kun je ‘s avonds bij ons terecht! Samen met de mensen die je meeneemt lekker ongedwongen kijken en passen onder het genot van een hapje en een drankje. Je wordt altijd door mij (Jeanet) zelf geholpen. Ik werk met het motto ‘aan meepraten hebben we niets’ en dus krijg je een objectief advies. Bijna alles kan naar wensen worden gemaakt.

Onze collectie is zeer uiteenlopend; van modern, stoer en eigenzinnig tot klassiek en romantisch. En in alle maten! Regelmatig hebben we acties en showmodellen tegen aantrekkelijke prijzen. En wat accessoires betreft grijpen we nooit mis; die zijn er te kust en te keur om een mooi eindresultaat te creëren. Onze site, die regelmatig wordt vernieuwd, geeft je alvast een voorproefje op de collectie. Ben jij helemaal aangekleed van top tot teen dan kan je aanstaande ook bij ons terecht. Een kostuum/pak op maat gemaakt. Alles kan worden uitgekozen

stof, knopen, overhemd met initialen etc. Tevens ben ik kapster en visagiste. Op je trouwdag kan ik je haar doen en de bruidsvisagie verzorgen. Een uitgebreide proefsessie gaat hieraan vooraf. Informeer naar de speciale arrangementen. Bel vrijblijvend voor een afspraak of stuur een email. 0575-502032 info@byjeanet.nl www.byjeanet.nl of info@suitsbyjeanet.nl www.suitsbyjeanet.nl

Vorig artikelCARLA, your very marry weddingdress creator
Volgend artikelWeerbericht woensdag door Erwin Hoogenboom