DEVENTER – NS zet vanochtend op het traject tussen Deventer en Amersfoort minder intercity’s in als gevolg van sneeuwval. Door met minder treinen te rijden hoopt NS grote vertragingen richting de randstad te voorkomen. Reizigers moeten nu rekening houden met een reistijd die een kwartier langer duurt.

NS verwacht na tien uur vanochtend de normale dienstregeling te kunnen hervatten.

Tussen Oldenzaal en Bad Bentheim rijden vandaag geen stoptreinen. Er worden bussen ingezet. De reistijd neemt daardoor met een half uur toe. Dat duurt de hele dag.

Als gevolg van de sneeuw waarschuwt het KNMI voor gladheid op de wegen in Overijssel. Er geldt een code geel. Veel gemeenten zijn afgelopen nacht al begonnen met het strooien van zout op wegen en fietspaden.

Vorig artikelHennepplantage in Deventer opgerold
Volgend artikelGemeente neemt beheer en exploitatie Vogeleiland over