DEVENTER – Op vrijdag 8 februari 2019 wordt er tussen 20:00 en 22:15 gezamenlijk geld opgehaald voor de spierziekte ALS. Het evenement vindt plaats bij ijsbaan de Scheg in Deventer. Het is de bedoeling dat iedereen een lampje meeneemt en deze tijdens het schaatsen bij zich houdt, om zo samen voor een onvergetelijke sfeer te zorgen op de dag van het evenement! Je kan op verschillende manieren meedoen: Optie 1 is dat je je van te voren door je buren, familie, vrienden en collega’s per rondje laat sponsoren om zo op deze manier geld op te halen voor de stichting. Optie 2 is dat je een rittenkaart koopt voor aantal rondjes dat je van plan bent om te schaatsen. De keuze bestaat uit een kaart van 10 rondjes, 20 rondjes en 30 rondjes. Je doneert voor het schaatsen je bedrag aan stichting ALS die geld inzamelt om onderzoek te stimuleren naar de ziekte.

Let op: Voor alle schaatsers en kijkers tijdens het event ‘ALS schaatsen’ hanteren wij 1 tarief van € 2,85 p.p.

Vorig artikelinDeventer! krijgt prominente plek in het Deventer Nieuws
Volgend artikelFietsen rondom Deventer