‘All you need is het kleine hof’
BUSSLOO – Elke maand één single man of vrouw in de spotlights bij ‘Het kleine hof’. Opzoek naar de ware partner met aansluitend een diner voor 2 bij ‘Het hof van Bussloo’.

Deze maand hebben wij een leuke jonge dame van 41 in de spotlights. Ze is een sportieve, energieke dame en houdt van een feestje en een drankje. Naast al dat feesten is ze ook fan van sporten of de dag doorbrengen met een filmpje op de bank. Als ze de mogelijkheid heeft trekt ze erop uit richting de zon in het mooie Italië of bezoekt ze wel met jou haar droomstad namelijk… New York

Op vrijdag 8 maart 2019 zal de 1ste editie plaatsvinden van ‘All you need is het kleine hof’. Met 1 op 1 gesprekken kunnen de deelnemers deze dame beter leren kennen. Aan het eind van de avond zal zij de voor haar leukste man uitkiezen voor een diner voor 2 bij ‘Het hof van Bussloo’.

Ken jij of ben jij iemand die openstaat voor een nieuw avontuur in de liefde en wil je meer weten over deze leuke 41 jarige dame? Volg onze facebook pagina ‘All you need is het kleine hof’ en/of neemt contact met ons op via een privébericht.

Vorig artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelOverval Ayami binnenstad Deventer