DIEPENVEEN – Een paar weken geleden is op basisschool de Zonnewijzer een cursus Spaans gestart. De cursus Spaans is voor kinderen die in de verrijkingsgroep zitten of voor kinderen die iets met Spaans te maken hebben zoals ik. Ik heb namelijk familie in Spanje en daarom zit ik er in. De cursussen Spaans worden gegeven de meester Peter uit groep 8.

Op de cursus leer je Spaans spreken en schrijven ik kan zelf er al wel wat van ook al zeg ik het zelf. Je begint met het alfabet en gaat door naar woorden, zinnen en uiteindelijk naar verhalen. Je hebt ook toetsen. Vorige week hebben we het nog gehad, dat is best moeilijk want je moet van vooraf heel hard leren. (Ps. je krijgt wel een blaadje mee wat je moet leren)

De lessen Spaans hebben we op dinsdag. We houden het trouwens niet op locatie zuid maar op noord. Op locatie zuid kan het niet, want daar hebben we te weinig ruimte.

Eva Schoemakers, Jeugdredactie

Vorig artikelColumn Herman Bakker uitvaartzorg
Volgend artikelWitte voetje actie in Bathmen positief ontvangen