DEVENTER – Op een unieke locatie hoeven kinderen en (groot) ouders zich niet te vervelen in komende voorjaarsvakantie. In de Lebuinus kerk staan van maandag 18 februari t/m vrijdag 22 februari tal van springkussens opgesteld. Klimmen en klauteren, kruipen en springen op kleine en grote kussens. Voor de kleintjes zijn er peuterkussens. Maar ook interactieve spellen, silent disco koptelefoons en PlayStations met games zijn er aanwezig. Voor de (groot) ouders die niet willen mee springen is er een verwarmd horeca terras in de kerk gecreëerd. Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur is de kerk geopend. Online zijn kaartjes vanaf 2 kids voordeliger of aan de deur verkrijgbaar. Kijk voor meer info op www.kidspret.nl

Vorig artikelHobby na 30 jaar in vlammen opgegaan
Volgend artikelVerwarde man zorgt voor veel overlast